Vilken webbshop ska man besöka som medlem i facket st?

Det här är webbutiken för dig som är medlem i ST. Som statligt anställd och ansluten till ST fackförbund hittar du här ett stort utbud av profilprodukter som passar fint för både privatpersoner och företag inom ST. Det breda sortimentet gör det möjligt för dig som är anställd att välja på totalt över 50.000 märkesprodukter med ST-loggan på.

Vilka är ST?

ST fackförbund hette tidigare Statstjänstemannaförbundet och grundades redan 1904. Sedan dess har trygghet, utveckling och bättre villkor varit ledorden som genomsyrat förbundet. Idag har facket ST omkring 95000 medlemmar och är dessutom det enda förbundet i Sverige som organiserar alla statligt anställda.

Varför engagera dig fackligt?

Genom att ansluta dig till facket stärker du den fackliga rörelsen i landet. Ju starkare facket blir, desto bättre villkor kan det också förhandla fram när det sedan gäller. Det är något som gagnar inte bara dig själv, utan också alla dina kollegor. Att vara fackligt engagerad är att visa solidaritet mot sina kollegor och branschverksamma. Passa på att läsa på som sam & osa

Trygghet i arbetslivet

Facket innebär en trygghet i arbetslivet helt enkelt. Du kanske inte tycker att du har några problem på din arbetsplats i nuet, men vad händer om du blir sjuk? Eller om företaget behöver säga upp anställda? Då kan det kännas skönt att ha facket bakom sig som backar upp med till exempel råd och stöd.

Stort stöd vid löneförhandlingar

Du kan förbereda dig inför ditt lönesamtal genom att till exempel titta på lönestatistiken för din yrkesgrupp. Information om hur din lön bör sättas utifrån din erfarenhet och utbildning, kan vara avgörande för hur du ska kunna argumentera sakligt för dina önskemål. Detta i kombination med att framhäva dina prestationer, och även din utveckling, ökar dina chanser vid löneförhandlingen.

Skulle du ändå inte vara nöjd med lönen arbetsgivaren erbjuder och förhandlingarna strandar totalt, kan du be om ett förstärkt lönesamtal där du får hjälp av ST att föra förhandlingen vidare.

Inkomstförsäkring

ST fackförbund har också en inkomstförsäkring som du kan teckna som ett komplement till din a-kassa. Det innebär att ditt inkomstbortfall vid sjukdom blir lägre än om du enbart får ersättning från a-kassan. Detta ger dig en ökad trygghet och visshet om att din privatekonomi inte blir alltför lidande om du blir sjuk.

Värva medlemmar

När du är förtroendevald, medlem eller kanslianställd är det mycket enkelt och smidigt att logga in och ta del av det stora sortimentet. Här finner du allt från kontorsmaterial, till godis till personalrummet. Dessutom kan du värva en eller flera kollegor. På så sätt kan du också hjälpa ST att växa. Vidare får du även chans att ta del av ett antal olika premier. Ju fler medlemmar du värvar, desto högre värde uppnår du. Värvar du 10 personer får du hörlurar till ett värde av 1190 kr.

Roliga och användbara prylar

I webbshoppen finns det både roliga och användbara prylar som passar lika bra på jobbet och till fritiden. Här hittar du både kontorsmaterial, trycksaker och profilkläder. Du kan köpa aktivitetspaket du kan använda dig av för att arrangera olika värvningsaktiviteter eller göra dina egna affischer. Samtliga produkter säljs dessutom till mycket förmånliga priser. Detta innebär exempelvis att företag kan köpa på sig flertalet produkter utan att det blir alltför dyrt.

Egna profilprodukter

Söker du någon speciell produkt som du inte hittar bland våra profilprodukter, kan du skapa dina egna. Det finns tusentals artiklar du kan välja mellan för att hitta just din produkt.

Hemleverans

När du beställer dina produkter för privata ändamål, kan det vara värt att känna till att du kan få de levererade direkt hem. Dessutom är det värt att känna till att du får 10 % rabatt på din beställning när du anger koden ST10% vid registreringen.