Stora ytor kräver stort engagemang

Alla kan inte göra som Pippi och dra på skurborstarna på fötterna o glida iväg över golvet. Är man ett företag med större ytor som behöver daglig omvårdnad så är en skurmaskin det absolut rätta valet.

Wetrok Delight är en kung på golvet, lagom liten för att kunna köras mellan hyllorna i en livsmedelsbutik.
En åkbar kombiskurmaskin som kombinerar effektivitet och drift med komfort är det alla företag vill ha. Möjligheten att kunna rengöra stora ytor snabbt men effektivt gör den perfekt för större ytor som lagerlokaler.

Vändradien är riktigt bra för trånga utrymmen som hissar och bakom kassor. Detaljerna är viktiga eftersom dom gör det enkelt att utföra enkla byten av borstar med ett knapptryck. Doseringssystem av rengöringsmedel garanterar ekonomisk användning så inget slösas i onödan.

Kraftfull drivning gör att den klarar av ytor med upp till 12% lutning med full rengöringseffekt. Låg ljudnivå gör att maskinen kan användas under verksamhet utan att störa arbetskollegor och kunder. Sjukhus och vårdhem är ställen som det tysta paketet kan göra maskinen ännu tystare.

Stor display med tydlig information som gör maskinen väldigt lätt att lära sig att använda. Nya användare förstår direkt hur den skall användas för att den har en kort inlärningskurva. Skurmaskiner gör allt lättare