En skånings favoritsmaker på snus

Spelar ingen roll vart man är ifrån så har man olika smakpreferenser. Vissa gillar viol och andra inte. Samma sak gäller snus och inte vilken sorts snus som helst utan tobaksfri snus.

Min vän som kommer från Skåne har gått ifrån vanlig snus med tobak för länge sedan eftersom han tröttnade på smaken. En annan fördel är att han har fått vitare tänder. Saken är den med tobaksfri snus är att tillverkarna har helt blankt papper att arbeta med och experimentera fram smaker. Ett bra exempel på en udda smak som verkligen fungerar med snus är LYFT London Flair som smakar gurka och svartpeppar.

En annan tanke är att den subtila smaken av hasselnötter och kaffe hade aldrig kommit fram tillsammans med tobak. Lyft blonde roast smakar nyrostat kaffe med hasselnötter, en väldigt spännande smakkombination. Passar väldigt bra efter en fika eller istället för en fika. Shiro Cuba Libre är det snuset som min vän gillar allra bäst.

Den smakar som en rom med Cola och en hint av lime. Perfekt snus att ta när som helst för en riktigt härlig avslappnad känsla. En gemensam sak som allt tobaksfritt snus har gemensamt är att det rinner inte lika mycket som vanlig snus och är oftast torrare direkt ur burken.