Spökar det hemma hos dig?

Hör du konstiga ljud på vinden fast du är ensam hemma?
Reser sig håren i nacken på dig utan någon anledning?
Stirrar ditt husdjur ut i tomma intet och till synes följer någonting som du inte ser?

Detta behöver inte vara något farligt utan kan vara en vänligt sinnad energi eller släkting som vill kommunicera med dig.
Många gånger så är det slupen men om du tittar på klockan när den visar 22:22 eller 11:11 så kan det bero på att en nära anhörig försöker få kontakt med dig.

Känner du en doft från ingenstans som du förknippar med någon anhörig så kan även detta vara ett tecken på kontakt.
Genom att kontakta tarotlinjen så kan man få hjälp med att ta reda på vad för kontakt det är som önskas.

Man kan även då passa på att bli lagd med tarotkort som visar framtiden och vilka val man har framför sig. Det är väldigt populärt att bli spådd med tarot online eftersom det är tillgängligt och lätt.
Spådom med tarotkort är en populär variant där den som lägger korten läser av dess betydelse i samband med andra kort och på vilken plats kortet ligger på bordet.

Man går efter olika mönster när man lägger tarotkort och beroende på mönster så avläser man olika saker och det kan ta olika tid.
Vill man ha en mer ingående läsning av korten så innebär detta en hel del information om det förflutna och nuet så man lättare kan förstå ens eget liv.
Tarotkort finns det i många olika varianter av där betydelserna är dom samma fast korten kan ha andra namn och motiv.

Som kortläggare så kan man använda sig av olika kortlekar för att dessa kan tolka energierna som finns runtom oss på olika sätt.
Precis som en snickare kan ha en favoritmejsel så kan en kortläggare ha en favoritkortlek.