Vilken snus är godast efter en måltid?

Att ta en snus efter man ätit är en självklar sak för dom flesta snusare.
Oavsett vilket favoritmärke man har så finns det vissa smaker som föredras bättre än andra.

En kompis jag känner föredrar smakerna som Ace har som har starka smaker. Jag föredrar något lite mjukare som kanske håller temat på efterrätten man precis ätit. En Pose Red passar bra när man ätit en god efterrätt och vill hålla ett fruktigt tema i munnen ett tag.

Efter en saftig äpplepaj vill man ju ha smaken av äpplen och då passar XQS Twin Apple riktigt bra.
Det ska vara en lite torrare prilla efter maten tycker jag som sitter bra under läppen, då brukar super slim eller mini slim passa bra. Dom är så små att man knappt märker att man har dom där. Det har hänt mig någon gång att man skulle stoppat in en prilla fast man redan haft en inne.

Det var längesedan jag gick över till tobaksfri snus eftersom jag inte gillar smaken av tobak egentligen. Rökning var inget alternativ för mig då jag tyckte det luktade äckligt och gick på konditionen på mig. Finns många spännande smaker på snus idag och ibland använder jag även ett nikotinfritt alternativ.