Renovera badrummet

Det allra första du bör göra när du ska renovera badrummet är att lägga en realistisk budget med en ordentlig buffert. Eftersom utbudet för kakel och badrumsinredning är så stort är det alltid bäst att utgå från en budget när du väljer.

Gör en skiss av badrummet

Mät alla väggar och även golvet och gör en skalenlig skiss. På så sätt kan du enkelt flytta om inredningen för att hitta den bästa lösningen för badrummet. Plus att du kan räkna ut hur mycket kakel och klinkers som behövs. På så sätt kan du enkelt räkna ut vilken prisgrupp du har råd med.

Men innan du beställer kakel och klinkers bör du fundera på vilka färger du vill ha i badrummet när renoveringen är klar. Eftersom det kommer med en rätt så stor kostnad att renovera badrum sollentuna är det viktigt att det blir rätt från början.

Och du bör även fundera på storleken av kakel och klinkers du är ute efter. Just nu är det modernt med stora plattor eftersom det leder till färre fogar. Du som vill hålla det rent bör fundera på detta alternativ eftersom det är fogen som drar smutsen till sig.

Inred med din personliga stil

Att renovera Stockholm innebär att du kan sätta din personliga prägel på badrummet. Utöver kakel och klinkers kan du välja en inredning som passar dig perfekt. Men ha i åtanke att du ska trivas med badrummet under en lång tid. Det är därför bra att inte sväva ut alldeles för mycket med sådant som kostar mycket att förändra.

Glöm inte bort alla små detaljer så som krokar, handdukstork, pappershållare etc. Egentligen är det här du kan sväva ut och välja färger och former utefter din personlighet. Plus att det är smart att köpa nya handdukar när du ska renovera Stockholm för att det ska kännas extra fräscht i badrummet.